4e Novèns wielertoertocht groot succes!

Afgelopen zondag is voor de 4e keer de Novèns wielertoertocht verreden. Met prachtig weer en een opkomst van bijna 40 personen was de wielertoertocht een groot succes! 

Zoals elk jaar was er keuze uit 3 afstanden: 55 km, 85 km en 135 km. Er waren 38 deelnemende fietsers waarvan 33 mannen en 5 vrouwen. Hiervan reden 12 mannen 135 km, 20 mannen 85 km en 5 vrouwen en 1 man reden de 55 km.

Starten met een kopje koffie

Om 08:30 verzamelden we bij Lemmers Accountants in Voorhout en begonnen we met een heerlijk bakje koffie. Vervolgens werd er een foto gemaakt en de nodige proviand als bananen en ontbijtkoek ingeslagen. Iedereen was er helemaal klaar voor, dus op naar Lisse voor het officiële vertrek. In Lisse werden de startnummers verzameld en vertrokken we in twee groepen voor de verschillende afstanden. Op een later moment werd de groep van 85 km en 135 km gesplitst. Onderweg stond er bij elke afstand halverwege de tocht koffie en appeltaart klaar! Nadat iedereen binnen was, was er in het clubhuis van RTV de Bollenstreek in Lisse een afsluitende borrel. Dé gelegenheid om nog even lekker met elkaar napraten in het zonnetje.

Een sportieve dag

Kortom, een sportieve, geslaagde en gezellige dag. Waarbij we iedereen in de omgeving van de Bollenstreek tot aan Haarzuilen in Utrecht kennis hebben kunnen laten maken met Novèns. Op naar volgend jaar! Neem contact met ons op


Novens nieuws

Van der Plas kan u helpen met o.a.