Wie zijn wij

De zakelijke partner voor het MKB

Van der Plas Accountants is een toonaangevend accountantskantoor uit Noordwijk dat zich met name richt op het mkb, middelgrote ondernemingen en fondsenwervende instellingen. Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de Randstad en wij richten ons met name op de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Den Haag en Amsterdam. Ons kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om u van dienst te kunnen zijn en full service te kunnen bedienen. Binnen ons kantoor werken accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en -adviseurs alsmede assistent-accountants en administratieve ondersteunende krachten.

Waarom Van der Plas Accountants

Nuchtere en doordachte blik
Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een nuchtere en doordachte blik op uw bedrijf. Speerpunten van onze manier van werken zijn persoonlijk en klantvriendelijk contact en een doelgerichte en professionele aanpak. Een belangrijke overweging om met ons in zee te gaan is de toegankelijkheid en betrokkenheid tussen u en ons. Door de kleinschaligheid van het kantoor zijn de communicatielijnen kort. U krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw bedrijf bezighoudt. Op deze wijze treft u altijd iemand die kennis heeft van uw bedrijf.

Advies en informatie
Wij geven u advies en informatie op een manier waarmee u uit te voeten kan. In heldere taal en geen overbodige rapporten, maar duidelijke adviezen. Hierbij kijken wij ook verder naar mogelijke problemen of juist mogelijkheden die u misschien gemist heeft. Verder hebben wij via ons relatienetwerk onder andere contacten met specialisten als advocaten, notarissen, assurantietussenpersonen en automatiseringsdeskundigen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en bij de Auxilium Adviesgroep B.V.

Ons motto
Groot zijn door klein te blijven. De professionaliteit is groot waarbij de benadering persoonlijk blijft.

De kracht van samenwerken

Ons kantoor heeft aansluiting gevonden bij Novèns Accountants. Dit is een samenwerkingsverband van 7 accountantskantoren gevestigd in Katwijk, Sassenheim, Noordwijk, Voorhout, Lisse, Noordwijkerhout en Hillegom. 

Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van de lokaal opererende vestigingen, waarbij de mens achter de cijfers centraal staat.  

Interesse?

Indien u meer informatie wenst over onze organisatie en onze dienstverlening kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Van Limburg Stirumstraat 58, Noordwijk
071 364 70 91 
info@accvdplas.nl

Neem contact met ons op